ACTIVITEITEN


Verenigingenmarkt

VERENIGINGEN MARKT

De Verenigingenmarkt is terug van weggeweest! Op 9 juni 2024 op het Molenplein kun je van alles zien, horen en beleven, want meer dan 30 verenigingen presenteren zich op dit gezellige evenement.

Cadeaubon

CADEAUBON GELDROP-MIERLO

Een nieuwe gezamenlijke Cadeaubon voor besteding in Geldrop en Mierlo bij de aangesloten winkels en horeca.

Bekijk hier waar je de bonnen in Mierlo kunt besteden.

Glow mierlo

GLOW

Wat hebben we genoten van de prachtige GLOW route door ons centrum! De molen, het raadhuis en de kerk waren sfeervol verlicht en langs de route stonden overal 'Beatboxen': verlichte kijkdozen met daarin allerlei moois om te bekijken.

FFL route mierlo

FFL ROUTE MIERLO

Deze gezellige Goodiebag route in Mierlo was een groot succes en gaat zeker vervolg krijgen!

hanging baskets mierlo

FLEURIG CENTRUM

Elk voorjaar zorgen we voor de plaatsing van vrolijke hanging baskets in het centrum van Mierlo. Dat geeft een bezoekje aan ons dorp extra beleving.

Kerstverlichting

KERS(T) VERLICHTING

De kers mag uiteraard niet ontbreken in Mierlo, zelfs niet in de winter! Daarom plaatsen we jaarlijks deze sfeervolle lichtpuntjes. Nieuw is de winterse verlichting 'Verweven' met dank aan Stichting Village Marketing.

Winterbeplanting

WINTERBEPLANTING

Ook (of misschien wel juist) in de winter is sfeer in het centrum belangrijk. Daarom zorgen we jaarlijks voor mooie winterse beplanting in de stalen plantenbakken.

keurmerk veiligheid

KEURMERK VEILIGHEID

Het centrum van Mierlo voldoet aan de richtlijnen van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelgebieden. Centrummanagement Mierlo heeft dit keurmerk bereikt in samenwerking met gemeente, politie en ondernemend Mierlo. Lees meer...

net centrum

HANGER FIETSENREKKEN

Om ervoor te zorgen dat fietsen in het centrum kunnen worden neergezet, zijn er door de gemeente voldoende fietsenrekken geplaatst. Vind je deze hanger aan je fiets? Dan heb je daar geen gebruik van gemaakt.

veilig centrum

GELDROP-MIERLO VERWEEFT

Op zoek naar heerlijke ontspanning of naar bruisende gezelligheid? Zin in kleurrijke, historische verhalen of juist in het spotten van herten op de hei? Bij ons kan het allemaal. Geldrop-Mierlo verweeft en vermaakt.

Bekijk hier de website

veilig centrum

INFORMATIEBORDEN

Veilig kunnen winkelen is belangrijk. En als er dan iets misgaat, dan wil je snel kunnen handelen. Daarom is dit bord geplaatst bij het kruispunt bij de Rabobank, zodat het duidelijk is waar je de dichtsbijzijnde AED's kunt vinden.

 

Facebook Mierlo Centrum